مقدمه
پنچرگیری سیار خودرو یکی از مشکلاتی است که هر رانندهای ممکن است با آن روبرو شود. این مشکل میتواند باعث ایجاد تأخیر در رانندگی، خطرات جادهای، هزینههای اضافی و عدم راحتی برای راننده و سرنشینان خودرو شود.
در این مقاله ، امداد خودرو نوین به بررسی علل پنچرگیری خودرو، روشهای پیشگیری و راهکارهایی که برای این مشکل ارائه شده است، خواهیم پرداخت. همچنین، در این مقاله به معرفی انواع لاستیکها، تکنولوژیهای جدیدی که برای پیشگیری از پنچرگیری خودرو در حال توسعه هستند، و نکاتی که رانندگان باید در رابطه با نگهداری و تعویض لاستیکها به آنها توجه کنند، خواهیم پرداخت.
با مطالعه این مقاله، شما با علل پنچرگیری سیار خودرو آشنا میشوید و میتوانید از روشهای پیشگیری مناسب استفاده کنید تا این مشکل رانندگی برای شما به حداقل برسد.
فهرست مطالب
- ینچر گیری سیار خودرو 24 ساعته
- ینچر گیری سیار
- چه روشهایی برای پیشگیری از پنچرگیری سیار خودرو وجود دارد؟
- آیا سیستم کنترل فشار هوا در لاستیکها، به پیشگیری از پنچرگیری کمک میکند؟
- چگونه میتوانم از سیستم کنترل فشار هوا در لاستیکها استفاده کنم؟
- کارهایی که موقع پنچرگیری سیار خودرو نباید انجام داد ؟
- نکات قابل توجه برای تعویض زاپاس که باید رعایت کنید .
- روش هایی که متوجه شوید لاستیک شما پنچر شده
- آیا استفاده از لاستیکهای با کیفیت بالا میتواند پنجرهگیری را کاهش دهد؟
- جمع بندی
ینچر گیری سیار خودرو 24 ساعته
پنچرشدن خودرو در هر زمان یا هر مکان می تواند اتفاق بیوفتد .خیلی از افراد نسبت به خودرویی که دارند قادر نیستند تعویض زاپاس را نجام دهند . مثلا خودرو فرانسوی 206 زاپاس خودرو را طوری طراحی کرده است که کار بسیار سختی است تعویض زاپاس انجام شود . بسیار از مردان هم قادر به تعویض زاپاس 206 نیستند چه برسد به رانندگان خانم .
امداد خودرو نوین در هر مکانی که باشید و در هر زمانی از روز و شب 24 ساعته امدادگرانی مجرب و با تجهیزات می تواند برای تعویض زاپاس یا پنچرگیری سیار خودرو ی شما امداد اعزام کند . برای پنچرگیری سیار خودرو با شماره تماس های 0655 145 0919 تماس حاصل فرمایید .
ینچر گیری سیار
ابتدا باید بگوییم که پنچرگیری سیار خودرو فقط برای لاستیک های تیوبلس می باشد و لاستیک های تیوب دار قدیمی در محل پنچر گیری نمی شد .
پنچرگیری سیار خودرو به سه دسته تقسم می شود .
- خودرو یی که پنچر شده است اما زاپاس هم دارد .
اگر ماشین شما پنچر شده است و شما می دانید که زاپاس هم دارید و بنا به دلایلی با پنچرگیری سیار تماس میگیرید و اعلام میکنید که ماشینم پنچر شده و زاپاس هم دارم در این مورد امداد خودرو بدون هیچ دقده ای برای شما امداد گر پنچرگیری سیار را اعزام می کند اگر خودرو شما پنچرگیری در محل شد که دیگر از زاپاس استفاده نمی کنند واگر به هر دلیلی لاستیک شما پنچرگیری نشود امدادگر از زاپاس استفاده می کند .
- خودرویی که ینچر شده است ولی زاپاس همراه ندارد .
در مورد این نوع از درخواست ها خودرویی که بدون زاپاس پنچر می شود اولین کار که راننده خودرو قبل از تماس با پنچرگیری سیار خودرو انجام می دهد این است که لاستیک را به خوبی چک کند ببیند داخل لاستیک میخ یا شیعی می بیند یا خیر، دور تا دور لاستیک را هم از داخل و هم از بیرون چک کند ببیند لاستیک پاره نشده باشد . والف لاستیگ را چک کند ببیند والف پوسیده نباشد اگر باد لاستیک از والف خارج شده باشد تعویض والف در محل انجام نمی شود . بعد از چک کردن این موارد می تواند با پنچر گیری سیار تماس بگیرد و در خواست پنچرگیری سیار خودرو در محل را ثبت کند .
- خودرویی که لاستیگ پاره شده است و زاپاس هم ندارد .
در این نوع از در خواست های پنچرگیری امداد خودرو نوین می تواند به دو روش به شما یاری برساند . شما می توانید با درخواست یدک کش، حمل خودرو، خودرو خود را به نزدیک ترین لاستیک فروشی یا تعویض روغنی های دلخواه حمل کنید که لاستیک تهیه کنید و تعویض کنید .
روش دوم ما می توانیم امداگرانی برای شما اعزام کنیم که لاستیک شما را بازکنند با رعایت نکانت ایمنی ببرند برای شما لاستیک بخرند تعویض کنند و بیاورند و زیر ماشین نصب کنند و شما به مسیرتان ادامه دهید .
راه دیگری هم هست که می توانید از دوست یا آشنایی که شاید هم نوع خودرو شما را داشته باشد در خواست کنید تا از زاپاس خودروی آنها استفاده کنید .
چه روشهایی برای پیشگیری از پنچرگیری سیار خودرو وجود دارد؟
- نگهداری صحیح لاستیکها: برای پیشگیری از پنچرگیری سیار خودرو ، باید از نگهداری صحیح لاستیکها اطمینان حاصل کرد. این شامل بررسی فشار هوا در لاستیکها، بررسی عمق سایشها، بررسی تعویض لاستیکها در صورت نیاز و … میشود.
- استفاده از لاستیکهای مناسب: استفاده از لاستیکهای مناسب برای شرایط جاده و فصلهای مختلف سال، میتواند به پیشگیری از پنچرگیری سیار خودرو کمک کند. برای مثال، در فصل زمستان بهتر است از لاستیکهای تندرست استفاده کنید که برای شرایط جادههای یخ زده و برفی مناسب هستند.
- اجتناب از رانندگی بر روی سطوح نامسطح: رانندگی بر روی سطوح نامسطح میتواند به پنچرگیری سیار خودرو منجر شود. بنابراین، بهتر است از رانندگی بر روی سطوح نامسطح اجتناب کنید.
- اجتناب از سرعت بالا: سرعت بالا میتواند به افزایش دمای لاستیکها منجر شود. این میتواند باعث ایجاد ترکهایی در لاستیکها شود که در نهایت منجر به پنچرگیری سیار خودرو میشود. بنابراین، بهتر است از سرعت بالایی که توانایی کنترل خودرو را از دست میدهید، اجتناب کنید.
- بررسی جاده و اجزای آن: بررسی جاده و اجزای آن، مانند سنگها، شیارها یا تراکم قطرات آب میتواند به شناسایی موانع ممکن برای پنچرگیری کمک کند. این موانع را میتوان حذف کرد یا از آنها اجتناب کرد.
- این روشها تنها برخی از روشهایی هستند که برای پیشگیری از پنچرگیری خودرو وجود دارند. همچنین، میتوان از تکنولوژیهای جدیدی مانند لاستیکهای دارای سیستم های خودکار تعمیر، سیستمهای کنترل فشار هوا و … استفاده کرد.
آیا سیستم کنترل فشار هوا در لاستیکها، به پیشگیری از پنچرگیری کمک میکند؟
بله، کنترل فشار هوا در لاستیکها میتواند به پیشگیری از پنچرگیری خودرو کمک کند. این سیستم معمولاً با نام تجاری TPMS (سیستم نظارت بر فشار تایر) شناخته میشود و به صورت خودکار فشار هوای لاستیکها را نظارت میکند و در صورتی که فشار هوا در یکی از لاستیکها از حد مشخصی پایین تر باشد، به راننده هشدار میدهد.
این سیستم از دو نوع سنسور استفاده میکند، یکی برای اندازهگیری فشار هوا و دیگری برای اندازهگیری دمای لاستیک. با ترکیب این دو مقدار، TPMS میتواند از وضعیت لاستیکها و پنجرههای خرابی آنها مطلع شود. در نتیجه، اگر فشار هوا در یکی از لاستیکها از حد مشخصی پایین تر باشد، سیستم هشدار میدهد و راننده میتواند به سرعت اقدام به تعمیر لاستیک کند و از پنجرهگیری جلوگیری کند.
با توجه به اینکه پنچرگیری سیار خودرو ممکن است به علت فشار ناکافی هوا در لاستیکها رخ دهد، TPMS میتواند به طور مستقیم به پیشگیری از پنجرهگیری خودرو کمک کند. در نتیجه، استفاده از سیستم کنترل فشار هوا در لاستیکها میتواند به ایمنی رانندگی و کاهش هزینههای ناشی از پنجرهگیری خودرو کمک کند.
همچنین در خودرو هایی که سیستم TPMS ندارند می توان با چک کردن مرتبط تنظیم باد لاستیک ها به پیشگیری از پنچر شدن کمک کرد . مدت زمان تنظیم باد یک ماه در میان مناسب است و یا اینکه شما هر تعویض روغنی که برای خودرو انجام می دهید تنظیم باد لاستیک ها فراموش نشود .
چگونه میتوانم از سیستم کنترل فشار هوا در لاستیکها استفاده کنم؟
رای استفاده از سیستم کنترل فشار هوا در لاستیکها، بهتر است ابتدا با دستورالعمل های تولید کننده خودرو و لاستیکها آشنا شوید. بعد از آن، می توانید به دنبال این راهنمایی های عمل کنید:
برای دسترسی به TPMS، به داخل خودرو بنشینید و کلید را برای روشن کردن موتور فشار دهید.
اگر سیستم TPMS در خودرو شما فعال است، با روشن شدن چراغ TPMS ، از وجود مشکلی در یکی از لاستیکهای خودرو آگاه میشوید. به عنوان مثال، اگر چراغ TPMS روشن باشد، ممکن است یکی از لاستیکها فشار کافی را نداشته باشد.
برای بررسی فشار هوا در لاستیکها، باید به کمک فشارسنج، فشار هوا را در هر چهار لاستیک اندازه گیری کنید. در اینجا باید به حداقل و حداکثر فشار هوا معرفی شده توسط تولید کننده لاستیک توجه کنید.
اگر فشار هوا در یکی از لاستیکها کمتر از حد مشخصی است، بهتر است آن را با هوای کافی شارژ کنید تا فشار هوا به حالت نرمال بازگردد.
پس از شارژ کردن هوا، فشار را مجدداً اندازه گیری کنید تا اطمینان حاصل کنید که فشار هوا به حالت نرمال بازگشته است.
در صورتی که پس از شارژ کردن هوا، چراغ TPMS هنوز روشن است، باید به یک تعمیر کار متخصص مراجعه کنید تا مشکل را تعمیر کند.
با استفاده از سیستم کنترل فشار هوا در لاستیکها، میتوانید به پیشگیری از پنچرگیری سیار خودرو ، کاهش مصرف سوخت، افزایش عمر لاستیکها و افزایش ایمنی رانندگی کمک کنید.
کارهایی که موقع پنچرگیری سیار خودرو نباید انجام داد ؟
پنچرگیری سیار خودرو یا ترمیم لاستیک به دلیل ناگهانی بودن و همچنین ممکن بودن خطراتی مانند ایجاد سوراخ دیگر به راحتی، یک فرآیند پیچیده است و برای جلوگیری از تخریب لاستیک و خطراتی که ممکن است برای راننده و سایر مسافران ایجاد شود، باید مراقب باشید که در طی این فرآیند کاری اشتباه نکنید. در زیر تعدادی از کارهایی که باید انجام ندهید را برای جلوگیری از تخریب لاستیک و خطراتی که ممکن است برای راننده و سایر مسافران ایجاد شود آوردهایم:
۱. ادامه رانندگی با لاستیکهایی که فشار آنها کمتر از حد مجاز است؛ این کار میتواند باعث کاهش عمر لاستیک و افزایش فرسایش آن شود.
۲. تلاش برای پنچرگیری سیار خودرو و ترمیم لاستیک در منزل، چون این کار ممکن است باعث بروز خطراتی مانند ایجاد سوراخ دیگر در لاستیک شود.
۳. استفاده از لاستیکهایی که ترمیم شدهاند، در صورتی که ترمیم آنها به درستی انجام نشده باشد، ممکن است باعث بروز خطراتی مانند ایجاد سوراخ دیگر در لاستیک شود.
۴. کار با ابزارهایی که شبیه به کلید پرچرب هستند، به جای ابزارهایی که برای پنجرهگیری مناسب هستند؛ این کار ممکن است باعث آسیب به سطح داخلی لاستیک شود.
۵. برش و از بین بردن بخشی از لاستیک؛ این کار باعث تخریب لاستیک و افزایش فرسایش آن میشود.
بهتر است در صورت بروز پنچری با پنچرگیری سیار خودرو امداد خودرو نوین که متخصص ترمیم لاستیک هستند تماس حاصل فرمایید تا مشکل را به درستی و با استفاده از تجهیزات مناسب برطرف کند.
نکات قابل توجه برای تعویض زاپاس که باید رعایت کنید .
تعویض زاپاس یکی از مواردی است که در صورت نیاز، باید به آن توجه کنید. در ادامه تعدادی از نکاتی که باید در نظر گرفته شوند را برای تعویض زاپاس آوردهایم:
- برای تعویض زاپاس، باید ابتدا به دنبال جایی باشید که شما و خودروی شما در امان باشید و امکان دسترسی به تمام ابزارهای لازم برای تعویض زاپاس را داشته باشید.
- اگر زاپاس شما یک زاپاس موقت است، باید بفهمید که چقدر برای استفاده طول میکشد. در بعضی از موارد، زاپاس موقت تنها برای مسافت کوتاهی مناسب است و باید در اسرع وقت زاپاس دائمی را تعویض کنید.
- قبل از شروع به تعویض زاپاس، باید دستورالعمل های تولید کننده خودرو را بررسی کنید تا بدانید چگونه باید زاپاس را تعویض کنید و ابزارهای لازم برای تعویض زاپاس را بررسی کنید.
- برای تعویض زاپاس، باید از دستگاه بالابر استفاده کنید تا خودرو را بالا ببرید و سپس باید زاپاس قدیمی را با زاپاس جدید تعویض کنید. همچنین باید به دنبال گرفتن زاپاس قدیمی باشید که ممکن است به درد شما بخورد.
- در صورتی که زاپاس جدید شما یک زاپاس موقت است، مطمئن شوید که بعد از تعویض زاپاس، فشار هوا در آن را به حالت مشخص شده در دستورالعمل های تولید کننده خودرو برسانید.
- پس از تعویض زاپاس، باید به دنبال یک تعمیر کار متخصص بروید تا زاپاس قدیمی را تعمیر کند یا یک زاپاس جدید برای شما تهیه کند.
- در نهایت، باید به دنبال تعویض زاپاس دائمی برای خودرو باشید تا به طور مناسب و با کیفیت مناسب بتوانید از خودرو استفاده کنید.
روش هایی که متوجه شوید لاستیک شما پنچر شده
در برخی موارد، پنچری لاستیک به شکل ناگهانی رخ میدهد و در برخی موارد، کمی زمان میبرد تا بفهمید که لاستیک شما پنچر شده است. در ادامه توضیحاتی را برای شناسایی پنچری لاستیک آوردهایم:
- ۱. اگر صدایی شبیه به صدای سوراخ کردن چیزی را میشنوید، احتمالاً لاستیک شما پنچر شده است.
- ۲. اگر با احساس لرزش و تغییر در رفتار خودرو مواجه شدید، ممکن است لاستیک شما پنچر شده باشد.
- ۳. اگر فشار هوا در لاستیک شما به طور ناگهانی کاهش یافت، احتمالاً لاستیک شما پنچر شده است.
- ۴. اگر در طی رانندگی، متوجه شدید که کنترل خودرو برای شما دشوار شده است، احتمالاً لاستیک شما پنچر شده است.
- ۵. اگر به دنبال بررسی لاستیک، متوجه شدید که دیوارهی لاستیک پاره شده یا ترک دارد، احتمالاً لاستیک شما پنچر شده است.
- ۶. اگر چرخ خودرو شما به طور ناگهانی به جانبی حرکت کرد، احتمالاً لاستیک شما پنچر شده است.
اگر به هر یک از این علائم برخوردید، باید به سرعت به کنترل خودرو بپردازید و در صورت امکان، به یک محل ایمن برای بررسی لاستیک و تعمیر آن بروید. همچنین، برای جلوگیری از پنجرهگیری و پنچر، باید به دور از اشیاء تیز و خطرناک و رانندگی با سرعت مناسب و فشار هوای مناسب در لاستیکها توجه کنید.
آیا استفاده از لاستیکهای با کیفیت بالا میتواند پنجرهگیری را کاهش دهد؟
لاستیکهای با کیفیت بالا همچنین میتوانند فشار هوای بیشتر را در خود نگه دارند که باعث کاهش احتمال پنچرگیری سیار خودرو میشود. همچنین، در صورتی که لاستیک شما دارای شاخص سایش (Treadwear rating) بالاتری باشد، عمر آن بیشتر و احتمال پنجرهگیری نیز کاهش مییابد.
به طور کلی، استفاده از لاستیکهای با کیفیت بالا، همراه با نگهداری و تعمیر منظم آنها، میتواند به کاهش احتمال پنچرگیری سیار خودرو و پنچری لاستیک کمک کند. همچنین، برای جلوگیری از پنچرگیری سیار خودرو ، باید به دور از اشیاء تیز و خطرناک، رانندگی با سرعت مناسب و فشار هوای مناسب در لاستیکها توجه کنید.
جمع بندی
در این مقاله شما با علل های پنچرگیری سیار خودرو آشنا شدید و به این درک رسیده اید که چقدر تنظیم باد تایر ها می تواند برای جلوگیری از پنچرشدن خودرو مهم و قابل توجه باشد . پس ممبعد به باد لاستیک ها بیشتر توجه داشته باشید . شما می توانید برای پنچرگیری سیار خودرو و یا تعویض زاپاس و حتی تنظیم باد در محل به امداد خودرو نوین با شماره تماس 0665 145 0919 تماس حاصل فرمایید .
لطفا نظری راجع به مقاله یا اگر سوالی دارید در نظر سنجی پایین با ما در ارتباط باشید .